Over Ons

Van harte welkom in onze webshop. The place to be wat betreft ultiem genieten!

Graag stellen wij ons aan u voor: wij zijn Harmen en Magdalena. Samen met ons team vertegenwoordigen wij ‘Het Notenlaantje’. Dit doen wij met veel passie en plezier. Het klantcontact vinden wij het allerleukste aan ons werk. Wij zijn tevreden als u dat ook bent!

Onze nootzaak ‘Het Notenlaantje’ begon in 2017. Terwijl Harmen een sportopleiding genoot, was hij in zijn vrije tijd actief als groente- en fruitverkoper op de markt. Daar kwam hem ter ore dat een collega die noten- en zuidvruchten verkocht ging stoppen. Er was dus noot aan de man. Aangezien ondernemen Harmen in het bloed zit, was dit een prachtige kans die hij met beide handen aangreep.
Vol enthousiasme vulde Harmen al zijn vrije tijd met het speuren naar een verkoopwagen. Hij deed onderzoek naar de markt, benaderde notenleveranciers en deed ervaring op in het notenambacht. Ons motto ‘Geen noot wij helpen u graag! ̓ werd geboren.  In mei 2017 was het dan echt zover en hebben we ‘Het Notenlaantje’ ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Twee weken later stonden we voor de allereerste keer op de markt en sindsdien hebben we al heel wat klanten mogen blij maken met ons product!

Magdalena ondersteunt Harmen. Zelf is ze actief als verkoopadviseur in de woninginrichting. Daarnaast kunt u ze ook in onze verkoopwagen op de markt vinden. Ze geeft u graag (nootzakelijk) advies over onze producten.

De kracht van ons bedrijf ligt bij de passie die we ervoor voelen. Door onze passie zijn wij altijd opzoek naar de perfecte samenstelling van onze noten en zuidvruchten. Wij blijven innoveren en specialiseren. Zo kunnen we u als klant verrassen én 100% kwaliteit garanderen. Dit doen we door samen te werken met leveranciers van hoogwaardige producten om zo een exclusieve smaakbeleving te creëren.

Naast onze markten leveren wij ook aan:
– Horecavoorzieningen
– Bedrijven (voor bijvoorbeeld gezonde snacks op de werkvloer)
– Business to business (B2B). Wij leveren onze producten ook in portieverpakkingen voor wederverkoop.

Bent u in het bezit van een lunchroom, delicatessezaak, restaurant, cateringbedrijf, koffiezaak, sportschool of… en lijkt het opnemen van noten en/of zuidvruchten in uw assortiment een toegevoegde waarde? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden in het opstellen van uw assortiment, de indeling en de verkoop hiervan.

Wij wensen u smakelijke momenten toe met onze producten.

Graag tot ziens!

Team  ‘Het Notenlaantje’

hetnotenlaantje kraam
× Hoe kunnen wij u helpen?