Over Ons

Wie zijn wij?

Het Notenlaantje voorziet alle liefhebbers van vers gebrande noten, heerlijke zuidvruchten, huisgemaakte granola en nog veel meer ander lekkers. Dit doen wij online via onze webshop en op vier markten in Noord-Brabant.

Even voorstellen…
Harmen is onze notenbakker. Hij is de oprichter van Het Notenlaantje en is al ruim zes jaar gespecialiseerd in het zorgvuldig uitzoeken en branden van de beste kwaliteit noten. Harmen’s ambacht is een combinatie van optimale aandacht, perfecte timing en de juiste temperatuur. Zo komt elke noot tot zijn recht!

Harmen wordt ondersteund door een team van leuke en hardwerkende collega’s die met veel plezier onze producten verkopen.

Benieuwd naar meer van ons? Volg ons op Facebook en Instagram!

Onze kracht
De kracht van ons bedrijf ligt bij de passie die we voelen voor onze producten. Wist u dat eigenlijk alle noten mega veel vezels, gezonde vetten, eiwitten, vitamines (vooral B1, B6 en E) en mineralen (vooral calcium, ijzer, magnesium en kalium) bevatten? Dit zijn allemaal stoffen die je lijf hard nodig heeft om goed te functioneren.

Wij zijn altijd opzoek naar de perfecte samenstelling van onze noten en zuidvruchten. Dit doen we door samen te werken met leveranciers van hoogwaardige producten om zo een exclusieve smaakbeleving te creëren. Daarnaast blijven we innoveren en specialiseren. Zo kunnen we u als klant verrassen én 100% kwaliteit (blijven) garanderen.

Business2Business
Naast onze markten leveren wij onze producten ook aan:
– Horecavoorzieningen
– Bedrijven (voor bijvoorbeeld gezonde snacks op de werkvloer)
– Business to business (B2B). Wij leveren onze producten ook in portieverpakkingen voor wederverkoop.

Bent u in het bezit van een lunchroom, delicatessezaak, restaurant, cateringbedrijf, koffiezaak, sportschool of een ander bedrijf? En lijkt het een toegevoegde waarde om noten en/of zuidvruchten in uw assortiment op te nemen

Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden in het opstellen van uw assortiment, de indeling en de verkoop hiervan.

Wij wensen u smakelijke momenten toe met onze producten.

Graag tot ziens!

Team ‘Het Notenlaantje’

hetnotenlaantje kraam
× Hoe kunnen wij u helpen?